Friss topikok

  • jozsef: az a barátod ment ki meglátogatni, akinek tettél egy ígéretet? hogy ízlett? (2008.11.26. 22:21) ityeg
  • Péter: Egy percre laktam a botanikus kerttől :-) (2008.10.14. 23:42) Apu, apu! A kerékpárt is a gólya hozza?
  • Kornél: Alex 5 percre lakik a waterloo-i piramistól, legközelebb látogasd meg. (2008.10.11. 21:20) Eurotrip
  • rudanj: hát erről meséljen inkább az érintett... Csak vázolva a sztori: a finom belga sör és a jó parti az... (2008.10.06. 17:07) uborkaszezon
  • bbalint85: egyenesen ki is jutottunk volna..petyi neked meg üzenem: döggölj meg (2008.10.02. 18:32) iqteszt megfejtés és másegyebek

első délután

2008.09.14. 19:29 | rudanj | Szólj hozzá!

Első délutánra a biciklik gatyába rázását tűztük ki célul, így ki is válogattunk hármunknak egy-egy jóvágású cangát. Persze mindegyik kicsit rotty, de semmi gond, felmértük az alkatrészigényeket, úgyhogy holnap bevásárlunk.

Mindemellett arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha inkább szereznénk magunknak biciklit, úgyhogy el is indultunk a városba biciklit nézni, meg várost nézni (Áginak ez a kettősség kicsit bonyolult volt, de reméljük azóta feldolgozta :) ).

Sétálván a városban egy igen vicces felvonulással találkoztunk: a város azonos évben született férfiai vonultak fel díszes öltözetben, zenekarokkal. Egy kupacban vonultak a 3-asban születettek (..13, ..23, 33, ..., 63), a 4-esben, stb. Ezután megnéztük a Stella Artois gyárát, megittunk egy sört a legviccesebb nyugdíjasklubban, aztán hazasétáltunk.

A kiránduláson készített, pár igen nagyszerű mobillal készített fotó a picasaweb.google.com/rudanj helyen található.

Esti programunk legfőbb célja pedig, hogy a vasútállomás környékén hagyott cangákból felszerelkezzünk a félévre. Szerencsére ezen tevékenység itt legális, így vidáman indulunk neki a dolognak.

Az elkövetkezendő percekben pedig be fogjuk rakni sülni az első kenyeret (ujjongás a nézőtéren), valamint filmnézést ütemeztünk be.

A bejegyzés trackback címe:

https://leuven.blog.hu/api/trackback/id/tr57663291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása