Friss topikok

  • jozsef: az a barátod ment ki meglátogatni, akinek tettél egy ígéretet? hogy ízlett? (2008.11.26. 22:21) ityeg
  • Péter: Egy percre laktam a botanikus kerttől :-) (2008.10.14. 23:42) Apu, apu! A kerékpárt is a gólya hozza?
  • Kornél: Alex 5 percre lakik a waterloo-i piramistól, legközelebb látogasd meg. (2008.10.11. 21:20) Eurotrip
  • rudanj: hát erről meséljen inkább az érintett... Csak vázolva a sztori: a finom belga sör és a jó parti az... (2008.10.06. 17:07) uborkaszezon
  • bbalint85: egyenesen ki is jutottunk volna..petyi neked meg üzenem: döggölj meg (2008.10.02. 18:32) iqteszt megfejtés és másegyebek

hü de izgi.

2008.11.06. 00:03 | rudanj | Szólj hozzá!

néhány esemény az elmúlt napokból:

voltunk a Walibiben (vidámpark), mert halloween volt, tehát akcijó, ócsítás, pont ezért giganagy tömeg. Hideg is volt, és a tömeg miatt sorbanállás. Hatalmasakat hullámvasutaztunk, sőt, a legbátrabbak a gravitációs tornyot (~ szabadesés) is kipróbálták. Szummázva: ölég jó volt. Zoli persze a nagy hidegtől megrottyant, úgyhogy mostanság neocickányba burkolózik.

volt CH-parti, ahova bár kevesen jöttek el (Ági understatement-jével élve: családias volt a hangulat), de legalább egy jót (?) karaokeztunk, és kiütöttük a fél németcsoportot a másnapi óráról :) a buli folyományaképpen kezünkbe került az első olyan sör, ami bár üveges, de csavarós a kupakja. Ígéretes konstrukció.

Leuven jelenleg a gólya-avatásoktól hangos: mindenütt kifestett, rongyos, megdobált, leöntött, vízbe mártott, tojással fejbebúrt gólyák mászkálnak, mint a zombik.Utánuk pedig undorító bűz marad, mint pl. ma tapasztalhattuk a főtér közepén. De itt legalább van egyetemi élet.

Találtunk egy király ócskásboltot leuven egyik eldugottabb részén, múltkor meg is mustráltuk a kínálatot. Hát felemelő, mit ne mondjak :) Zoli rögtön lecsapott két alkalami vételnek tűnő gumipókra, mert az (állítólag) hasznos.

közben dolgoz(gat)unk Ericnél, a kócos belgánál, elvileg tolószékeket kéne terelgetnünk.

Következő értelmes post nagyjából jövő héten várható, akkor lesz ugyanis a szemközti Fakbár 40. szülinapját ünneplő végtelen partisorozat, amiből igyekszünk emberesen kivenni a részünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://leuven.blog.hu/api/trackback/id/tr99753186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása