Friss topikok

  • jozsef: az a barátod ment ki meglátogatni, akinek tettél egy ígéretet? hogy ízlett? (2008.11.26. 22:21) ityeg
  • Péter: Egy percre laktam a botanikus kerttől :-) (2008.10.14. 23:42) Apu, apu! A kerékpárt is a gólya hozza?
  • Kornél: Alex 5 percre lakik a waterloo-i piramistól, legközelebb látogasd meg. (2008.10.11. 21:20) Eurotrip
  • rudanj: hát erről meséljen inkább az érintett... Csak vázolva a sztori: a finom belga sör és a jó parti az... (2008.10.06. 17:07) uborkaszezon
  • bbalint85: egyenesen ki is jutottunk volna..petyi neked meg üzenem: döggölj meg (2008.10.02. 18:32) iqteszt megfejtés és másegyebek

7Vége

2008.09.22. 02:37 | bbalint85 | Szólj hozzá!

Most hétvégén az volt a móka, hogy elruccantunk közeli városokba, zumbeispiel brűzsbe meg brüsszelbe. Az elsőt nemtom hogy kell írni a másodikat meg máshogy.

Már az odaút is rendkívűl szórakoztató volt, sofőrünk a buszon (Opa Rotty), körülbelül 170 éves lehetett, folyamatosan rázta a parkinson, de arra azért volt esze, hogy berakja kedvenc sramlizenéit. Persze mire odaértünk már az egész busz hangosan énekelte Kabauter Plop legnagyobb slágereit, de a "numanuma" holland verziója is előkerült, amit ugyan nem találtam meg sehol, de szerintem ez a videó mindenkit kárpótol.

A város teljesen rendben volt, voltak benne házak meg stb, majd lehet nézni képeket akit érdekel, sütött a nap, végtelenül jó idő van mellesleg. Az idegenvezető viszont elárulta, miért csúnyák a belga nők: jöttek a vikingek régen oszt ellopkodták a takarosabb menyecskéket, így a maradék felhozatalból ezt a népet lehetett kihozni. Voltunk toronyban meg összespannoltunk a hökös belga csajjal, Elkével, meg csokimúzeumot is lenyomtuk. Én csokit vártam, helyette képeket kaptam a csokiról. Meg csokiszobrok is voltak híres csokiszobrászoktól, de azok tök kemények voltak, meg az őr is rámszólt mikor megpróbáltam megenni.

Gyorsan lehúztunk egy helyi sörfőzdés sört (pohár a polcomon persze), aztán visszaromboltunk a buszhoz, hogy előkelő helyet szerezzünk a slágerjáraton. Este még kinéztünk a parkba egy koncertre, ami tulajdonképpen egész jó volt. Ikerlánykák énekeltek és Hajós Lajos alias Lagzi András fujkodott egy trombitát, valami seggről énekeltek (booty).

-Brüsszel-

Igaziból már elég álmos vagyok, de azért tőmondatokban: sok volt a szemét, csövesek aludtak a padon, meg a főtéren láttunk egy jobbra néző, balra hugyozó csövest is, mindezt egy étterem virágai közé. Egyébként ennyire azért nem negatív a dolog, pl automentes nap volt, nulla autó plusz ingyen volt a bkv, meg számos cuccot is lehetett szerezni, pl tejet meg joghurtot(ami ugyan szójás volt és majd kihánytam, de mégiscsak ingyenhányás), a legnagyobb fogás a tekeredő láthatósági csík(ilyen zöld, tudjátok) valamint a héliumos lufi, csak az enyém kb 1 perc alatt kiszabadult és röhögve elszállt (2 óráig sírtam utána). Repülős múzeumba is voltunk, de a fő kunszt az atomium volt, a gömbök között tudtunk mozgólépcsőzgetni, sőt 10 juróért le lehetett egy kötélen csusszanni a tetejéről.

Képregénymúzeumban is voltunk, de az majd külön poszt, mert ahhoz sok kép dukál.

U.I.: új Knight Ridert nézzétek, mert van benne turbo boost.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leuven.blog.hu/api/trackback/id/tr89675179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása