Friss topikok

  • jozsef: az a barátod ment ki meglátogatni, akinek tettél egy ígéretet? hogy ízlett? (2008.11.26. 22:21) ityeg
  • Péter: Egy percre laktam a botanikus kerttől :-) (2008.10.14. 23:42) Apu, apu! A kerékpárt is a gólya hozza?
  • Kornél: Alex 5 percre lakik a waterloo-i piramistól, legközelebb látogasd meg. (2008.10.11. 21:20) Eurotrip
  • rudanj: hát erről meséljen inkább az érintett... Csak vázolva a sztori: a finom belga sör és a jó parti az... (2008.10.06. 17:07) uborkaszezon
  • bbalint85: egyenesen ki is jutottunk volna..petyi neked meg üzenem: döggölj meg (2008.10.02. 18:32) iqteszt megfejtés és másegyebek

90s

2008.10.24. 13:40 | bbalint85 | Szólj hozzá!

volt tegnap parti.

 

naszóval, itt úgy megy általában, hogy kb minden partit jóelőre kiplakátolnak a studentek által

frekventáltan látogatott helyeken, pl az ALMA nevű kajáldában.

  • Alma: diákétterem, van belőle több is a városban, 1, 2 és 3 fantáziadús nevekkel, igaziból elég szar, nlg-s marikanénimenza atommakarónijaival (nameg a csokiöntetespiskóta) bármikor nevetve odaveri ezt az egész rohadt gyümölcshelyet. pl spenót van a milánói makaróniban. hát milyenmár, jó hogy nem rögtön takony. sültkrumpli az ehető meg a jó kis német kóbász. jaigen, van kb 5 féle étel egy nap, de a napok is ismétlődnek, szóval akkormár inkább gyros az arabnál vagy rendes étterem, az se sokkal drágább.

Visszatérve, ki vannak rakva a partiplakátok, és ott lehet kinézni, hogy hova megy az ember. Namost ez a back to the nineties parti eléggé promózva volt, előtte egész héten fekete autókkal járták a várost és bömböltették a legnagyobb slágereket az utcán. Hogy meglegyen a hangulat, előtte drbalázzsal benyomtunk egy üveg tekilát.. A mindenki által jól ismert tekilaivókiáltást módosítottuk a márka miatt. 

Un...dos...tres...quatros...PISTOLEROS! (drBalázs a sunyi pedofilképű baloldalt, mellette Ági, Margaretha, und ich.

 

Miután megalapoztuk a hangulatot, elzarándokoltunk a helyre, music café, diszkópatkányok filmbeli placcra hasonlított leginkább, parti méretére való tekintettel a szemközti bárt(barcode(tréfás egy név)) is bevonták, így az utcán is szőnyeg volt leterítve, szóval újabb dp moment. Az átjárhatóságot mondjuk nagyban csökkentette a tény, hogy 11 után már az egész utcát megtöltötte a sor, és tényleg egyesével engedték be az embereket.. A ruhatárért fizetni kellett volna sok őrót (hollandusan így mondják), úgyhogy nyilván magyar-módszerrel becsűrtem a kabátom a sarokba egy pad alá, németek furcsán néztek, de szerintem csak írigykedtek, hogy nekik nem jutott eszükbe. Nahát aztán volt ám minden jáó zene, kotonájdzsó, scooter, whatislove persze meg hasonló gyöngyszemek, további képek, a hivatalos oldalon, akit nagyon érdekel, páron még én is rajta vagyok, aki először megtalál az talált meg először. Van még egy bszolút semmitmondú jutúbos videó is, de ez már csak hardcore érdeklődőknek ajánlom.

Szóval jó volt na. Csak a kilencvenes évek.

Végére ajándék: csináld magad kilencvenesévek party: rakd be ezt. táncoljál.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leuven.blog.hu/api/trackback/id/tr74729707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása